ʻO ka hana hoʻokō, hoʻolaha pū i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana

--Kechaoda /AAOK i pūlima i ka palapala hoʻokō hana hoʻokō

Ma ka ʻauinalā o Iulai 27, ua mālama ke Kōmike ʻOihana e-cigarette o Kina Electronic Chamber of Commerce i ka hana pūlima o "Compliance Operation Commitment".ʻO Shenzhen Kechaoda Technology Co., LTD.(AAOK®) a me 58 mau ʻoihana kaulana i hoʻopaʻa inoa i ka palapala hoʻohiki, e hōʻike ana i ka manaʻo a me ka hoʻoholo ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻokō ʻana i ka hui a me ka ʻoihana.

ʻO ka hana hoʻokō, Hoʻolaha pū i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana (1)
ʻO ka hana hoʻokō, Hoʻolaha hui i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana (2)

ʻO Shenzhen Kechaoda Technology Co., LTD.(AAOK®) i ka palapala hoʻohiki

ʻO ka hana hoʻokō a me ka hoʻolaha hui ʻana i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana -- Ua mālama maikaʻi ʻia ka hana pūlima o ka Compliance Operation Commitment.

Ke Kōmike ʻOihana E-cigarette o Kina Hui Kūʻai uila 2022-07-27 22:03 Paʻi ʻia ma Guangdong

ʻO ka hana hoʻokō, Hoʻolaha pū i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana (5)

Ma ke alo o ke Kōmike E-Cigarette, Online John Dunne, Luna Nui o ka UK E-Cigarette Industry Association (UKVIA), ʻo Dustin Dahlmann, ka mea nāna i hoʻokumu i ka European E-Cigarette Association (IEVA), me Cipri Boboi, Peter. ʻO Davydov, ka luna paʻi nui o ka Russian Nicotine Union, a me Daniel David, ka pelekikena o ka Canadian e-Cigarette Industry Trade Association (VITA), nānā i nā ʻelele o nā hui e-cigarette 58 i hoʻopaʻa inoa a sila i ka Business Compliance Commitment.ʻO kēia ka hiʻohiʻona ma ke Kau inoa o ka "Compliance Operation Commitment" i mālama ʻia e ke Kōmike ʻOihana e-cigarette o Kina Electronic Chamber of Commerce ma ka ʻauinalā o Iulai 27.

Me ka hiki ʻana mai o ka mākaʻikaʻi kānāwai o ka ʻoihana e-cigarette, ʻo ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana ka mea hoʻokūkū koʻikoʻi i ka wā e hiki mai ana.I kēia mau lā, ua nānā nā mākeke o waho i ka nānā ʻana i ka ʻoihana e-cigarette o Kina a me ka hana hoʻokō o nā ʻoihana.

Ma ke ʻano o ka legalization, standardization a me ka internationalization o ka ʻoihana e-cigarette, ua mālama ke Kōmike Kūikawā e-cigarette i kēia hanana e hoʻolaha i ka hoʻokō a me ka hoʻoholo ʻana o nā ʻoihana e-cigarette Kina i ka hana hoʻokō, ko lākou kuleana no ka palekana maikaʻi a me ka pale o nā keiki liʻiliʻi, hoʻokumu i kahi kiʻi maikaʻi o ka ʻoihana e-cigarette o Kina, a hoʻolaha i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana e-cigarette honua.E hoʻokō i ka holomua leapfrog kiʻekiʻe.

ʻO ka hana hoʻokō, Hoʻolaha pū i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana (4)

ʻO Yao Jide, ka luna hoʻomalu o ke komite e-cigarette, ʻo Huang Guihua lāua ʻo Liu Tuanfang, Hope Luna Hoʻomalu Li Yonghai, Zhao Guanyun a me Li Min, Hope Luna Hoʻokele Li Yonghai, Zhao Guanyun a me Li Min, Kakauolelo Nui Ao Weino, John Dunne, Luna Hoʻokele o ka UK E-Cigarette Industry Association (UKVIA), ʻo Dustin Dahlmann, ka mea nāna i hoʻokumu i ka European E-Cigarette Association (IEVA), me Cipri Boboi, Luna Paʻi Nui o ka Russian Nicotine Union Peter Davidov, Pelekikena o ka Canadian E- ʻO ka Hui Cigarette Trade Association (VITA) ʻo Daniel David a me nā ʻelele o 58 mau hui e-cigarette Kina i hele i ka hanana.

Ua haʻi ʻo Yao Jide, ka luna o ke komite e-cigarette: "Mai kona hoʻokumu ʻia ʻana i ʻeono makahiki i hala aku nei, ua kūpaʻa mau ke komite e-cigarette i ka hoʻoponopono ʻana i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana, a ua hoʻomau i ka hana ʻana i nā hana he nui. ka hoʻokō ʻana i nā ʻoihana lālā. Ma ke ʻano o ka hoʻokō ʻana i ke kānāwai o ka honua holoʻokoʻa o ka e-cigarettes, ua paʻa kā mākou komite e-cigarette i kahi kuleana nui i ke alakaʻi ʻana i ka ulu olakino o ka ʻoihana."

Aia ma mua o 600 mau hui lālā o ke kōmike e-cigarette.Ma lalo o ka mākaʻikaʻi piha o ke aupuni, nā regulators, ke Kōmike e-cigarette o Kina Electronic Chamber of Commerce, ka media a me ka lehulehu, e mālama pono nā ʻoihana lālā āpau i nā Regulations on the Implementation of the Law of the People's Republic of China ma Tobacco Monopoly, the Law of the People's Republic of China on the Protection of Minors, the Measures for the Administration of e-cigarettes a me nā kānāwai a me nā lula e pili ana, a me nā kūlana aupuni a me nā koi o ka e-cigarettes.Ma ka manawa like, e mālama pono mākou i nā kānāwai a me nā hoʻoponopono o nā ʻāina a me nā wahi e hoʻokuʻu aku ai, e hoʻokō pono i kā mākou kuleana pilikanaka, a hoʻomau i ka hoʻonui ʻana i ka ʻoihana.

He kuleana ia i nā ʻoihana e-cigarette a me nā mea hoʻomaʻamaʻa e hana me ka hoʻokō a hoʻoikaika pū i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana.

ʻO ka hana hoʻokō, Hoʻolaha pū i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana (5)

He ʻelima mau mea i loko o ka Letter of Commitment of Compliance Operation.Hoʻopili kēia i ka "hoʻoikaika i ka hoʻokele hoʻokō, hoʻomaikaʻi i ka hiki ke hoʻokō", "e nānā pono i ka palekana o ka hana ʻana, e mālama pono i ka laina lalo o ka palekana huahana", "e mālama pono i ke kānāwai o ka People's Republic of China ma ka pale ʻana i nā keiki liʻiliʻi", E hoʻokō i ka ʻO ka ʻōlelo hoʻohiki ʻaʻole e kūʻai aku i nā e-cigarettes i nā keiki liʻiliʻi "," e mālama ka ʻoihana hoʻokuʻu aku i nā kānāwai pili, nā lula hoʻoponopono a me nā kūlana o ka e-cigarettes ma nā ʻāina a me nā ʻāina e hele ai" a "hoʻokumu i ka ʻike kaiapuni a hoʻoikaika e hoʻokō i ka pahuhopu o 'carbon peak' and 'carbon neutrality'".

ʻO ka hana hoʻokō, Hoʻolaha pū i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana (7)
ʻO ka hana hoʻokō, Hoʻolaha pū i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana (6)

Ma hope o ke kau inoa ʻana i ka leka hoʻohiki, ʻōlelo ʻo Zhao Guanyun me ka manaʻo: "Mahalo i ke kōmike kūikawā no ka mālama ʻana i kēia hana, i ka manawa kūpono i ka ʻoihana i kani ai ka ʻōhumu o ka hoʻokō ʻana i ke ala e-cigarette compliance o Kina i kahi lōʻihi e hele ai. Pono nā kulekele hoʻokō maopopo loa, a i ole ia, he hana malama ole ka oihana, pau ka pili.Ua'ōleloʻo Wang Liyun, "Ua hōʻuluʻulu ke kōmike kūikawā i nā mea a pau e mālama i kēia hanana, e hōʻike ana i ka manaʻo hoʻokō a me ka manaʻo paʻa o nāʻoihana e-cigarette, a hiki ke hoʻoikaika i ka ulu maikaʻi, olakino a maikaʻi o kaʻoihana. E kākoʻo ikaika mākou i ka hoʻomalu a me nā hana. o ke komite a hoopau loa i na hana e poino ai ka pono o ka oihana."

Ua ʻōlelo ʻo Kakauolelo Nui Ao Weino: "E hāʻawi ke kōmike e-cigarette i kāna hana ma ke ʻano he alahaka ma waena o nā ʻoihana a me nā keʻena hoʻoponopono, hoʻonui i ka ʻike lawelawe, hoʻoikaika i ka hoʻoponopono ponoʻī, hoʻoponopono i ka ʻano o nā lālā, a hana i nā haʻawina hou i ke olakino olakino. , ka hooponopono a me ka holomua o ka oihana uila o ka aina. Ma keia mua aku, na ke komite e-cigarette e malama pono a lawelawe pono i na hui lala, a e hoonoho i na paepae a me na koi no na hui lala. ʻAʻole mākou e hāʻawi wale i ke kōkua i nā hui i hana i nā ʻōlelo hoʻohiki a me nā ʻōlelo e pili ana i ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻokō ʻana, akā mālama pū kekahi i nā kuleana kūpono a me nā pono o kā mākou hui lālā i ka wā i loaʻa ai kā lākou kuleana a me nā pono. ua hewa ia."


Ka manawa hoʻouna: Dec-05-2022

Hoʻohui

Hāʻawi iā mākou i ka leo
Loaʻa i nā leka uila